Wielerkledij voor alle soorten fietsers

Nico Sport - Lierde - WielerkledijWil u fietsen voor het plezier of zet u alles op alles voor een wedstrijd? Voor elke sportieve uitdaging levert Nico Sport de aangepaste wielerkledij in Lierde en accessoires. Wij ontwerpen kwaliteitsvolle sportswear voor professionele en amateurfietsers, zowel voor individuele wielrenners als voor clubs en bedrijven.

Wielerkledij op maat

Wenst u nieuwe truitjes voor uw wielerploeg? Wij leveren zowel één exemplaar als grote hoeveelheden, en dat op zeer korte termijn. We maken een origineel ontwerp dat u kunt goedkeuren voor u een definitieve bestelling plaatst.

U kan kiezen uit onze standaardmodellen, maar u kunt ook uw outfit volledig laten personaliseren.

Onze wielerkledij bestaat uit 3 verschillende lijnen met verschillende stoffen:

  • De standaardlijn: voor amateurs en wielertoeristen, flatterende kledij voor bijvoorbeeld clubs met senioren;
  • De semipro-lijn: voor iemand die meer sport dan de gewone wielertoerist, maar niet professioneel. Ook voor wedstrijden;
  • De pro-lijn: voor fervente wielerfanaten die elke dag op de fiets zitten.

Met de beste materialen

Een uitrusting voor 1 persoon bestaat uit: koerstrui, koersbroek, winterjas en winterbroek. Al onze wielerkledij wordt gemaakt in ons in eigen atelier in België. Bovendien gebruiken wij steeds de beste materialen, zodat u gegarandeerd de topkwaliteit krijgt.

Vragen? Wij kunnen u helpen

De wielersport is aan een nieuwe demarrage begonnen. En Nico Sport heeft een voorsprong genomen op het peloton van de betere wielerkledij. Wacht dus niet om ons bedrijf in Lierde te contacteren voor meer info over ons aanbod. En bekijk onze catalogus voor een overzicht van ons aanbod.

 


Back to Top